Competitie

De kracht van tennis als teamsport is al decennia lang het geheim achter het succes van internationale competitie zoals de Davis Cup en de Fed Cup. In Nederland wordt deze kracht al meer dan honderd jaar door de KNLTB onderkent en heeft Nederland een van de grootste tenniscompetities ter wereld.

Om competitie te mogen spelen dien je lid te zijn van een bij de KNLTB aangesloten vereniging. Je moet dit kunnen bewijzen door een geldige ledenpas met het KNLTB-nummer van je vereniging te laten zien. Houdt rekening met een verwerkingstijd van je aanmelding van tenminste twee weken.

Ook wanneer je lid wordt van een vereniging vlak voor of tijdens de competitie mag je vaak nog deelnemen aan de competitie. Daarbij geldt wel dat je minimaal drie weken voor de datum waarop je voor het eerst gaat spelen, als lid van je vereniging bij de KNLTB moet zijn ingeschreven om op die speeldatum te mogen spelen.

Met de voorjaarscompetitie krijg je meer plezier in de sport. Dit jaar doen vijf teams mee aan de voorjaarscompetitie. Een team op donderdagochtend, een op vrijdagavond en drie op zaterdag. De competitie start begin april.

Voor teams en uitslagen KNLTB Competitie 2023: