Gezellige vereniging

Tennisclub Nedlloyd is een gezellige vereniging aan de Daltonlaan in Rotterdam. We hebben een prachtige ligging nabij het Vroesenpark in Rotterdam-Noord en we zijn goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer, buslijn 33 (uitstappen op de Gordelweg).

De banen

Nedlloyd heeft de beschikking over 4 tennisbanen voorzien van ledverlichting, dus in de avonduren kan ook volop gespeeld worden.

Reglementen

Activiteiten

Wij vinden het belangrijk dat leden zich thuis voelen bij Nedlloyd en daarom organiseren we diverse toernooien en activiteiten zoals Competitie (voor- en najaar), Laatste Loodjes Toernooi (als afsluiting van het seizoen) en Tennisles bij een ervaren tennisleraar.

Lid worden

Als je op zoek bent naar een leuke en gezellige tennisvereniging dan zit je goed bij Nedlloyd! Onze twee verlichte gravelbanen zijn geopend van april tot en met november of december, afhankelijk van de vorst. De twee grasbanen zijn zelfs het hele jaar open. Bent u geïnteresseerd geraakt, dan kunt u via het inschrijfformulier op de website uzelf inschrijven. Als u een vraag heeft over het lidmaatschap kunt u ons via het contactformulier bereiken of u kunt gezellig langskomen met uw vragen.

Neem contact op met TC Nedlloyd, een leuke gezellige vereniging.

Heeft u een vraag over het lidmaatschap? Neem dan contact op met TC Nedlloyd door hierop te klikken.