Kalender

Op deze pagina worden alle acties en evenementen van TC Nedlloyd weergegeven. Als je zelf een actie of evenement wil organiseren, neem dan contact op via het contactformulier.

De vereniging TC Nedlloyd organiseert ieder jaar een aantal evenementen. Naast de gewone KNLTB competities (voor- en najaar) organiseren wij ook een Open Toernooi, Invitatietoernooi en het Laatste Loodjes Toernooi. Buiten deze jaarlijkse evenementen staan er ook Klaverjasavonden op de agenda.

Het onderhoud van het park en ons gezellige clubhuis doen we vooral in eigen beheer. Op verschillende dagen van de week zijn vrijwilligers aan de slag om de banen mooi bespeelbaar te houden, het groen fris en het clubhuis schoon en netjes.

De vereniging TC Nedlloyd doet zijn uiterste best om de leden elk jaar weer een leuk, gezellig en mooi tennisjaar te bezorgen. Hieronder is een overzicht van onze activiteiten en evenementen te zien.

Wilt u zelf een evenement organiseren? Neem dan contact met ons op.

Wilt u zelf een evenement organiseren? Neem dan contact met ons op.

Toernooien

O̶p̶e̶n̶i̶n̶g̶s̶t̶o̶e̶r̶n̶o̶o̶i̶ ̶2̶8̶/̶2̶9̶ ̶m̶a̶a̶r̶t̶ ̶2̶0̶2̶0̶

Openingstoernooi is op 28 en 29 maart 2020
Datum onder het voorbehoud dat de banen weer bespeelbaar zijn na het winteronderhoud. Houd uw mailbox in de gaten.

NS/Nedlloyd invitatietoernooi 2020

Inschrijven uiterlijk 13 augustus via de mail naar Frank Franke frankfranke010@gmail.com
invitatietoernooi.pdf (26 downloads)

Activiteiten

Algemene Ledenvergadering 16 juli 20.00

Datum: 16 juli 20.00. Heeft u de stukken niet ontvangen, neem dan contact op met nedlloydtennis@hotmail.com.

Download ALV van Maart 2019:
Verslag-ALV-maart-2019.pdf (165 downloads)
Download ALV van Juli 2020:
Verslag-ALV-16juli2020.pdf (16 downloads)

Nieuwjaarsreceptie 2020

Samen met NS het nieuwe jaar in met rackettrekken op 19 januari van 14.00 – 15.30 uur en om 16.00 uur receptie onder genot van een hapje en een drankje.

Klaverjassen - Datum volgt

Datum in april PM.

Vrijwilligersdag juli 2020

Speciaal voor al die vrijwilligers die onze vereniging draaiende houden. Twee uurtjes tennissen en daarna een mooie en gezellige barbecue. Datum ergens in juli staat nog niet vast.

Competities

Voorjaarscompetitie

De Voorjaarscompetitie telt zeven speeldagen. De start is begin april en loopt door tot begin juni. Klik hier voor de speeldata van de Voorjaarscompetitie 2020.

Najaarscompetitie

De Najaarscompetitie start begin september en loopt tot eind oktober. De Najaarscompetitie wordt steeds populairder, want er worden steeds meer teams ingeschreven. Ook deze competitie telt zeven speeldagen.