Kalender

Op deze pagina worden alle acties en evenementen van TC Nedlloyd weergegeven. Als je zelf een actie of evenement wil organiseren, neem dan contact op via het contactformulier.

De vereniging TC Nedlloyd organiseert ieder jaar een aantal evenementen. Naast de gewone KNLTB competities (voor- en najaar) organiseren wij ook een Open Toernooi, Invitatietoernooi en het Laatste Loodjes Toernooi. Buiten deze jaarlijkse evenementen staan er ook Klaverjasavonden op de agenda.

Het onderhoud van het park en ons gezellige clubhuis doen we vooral in eigen beheer. Op verschillende dagen van de week zijn vrijwilligers aan de slag om de banen mooi bespeelbaar te houden, het groen fris en het clubhuis schoon en netjes.

De vereniging TC Nedlloyd doet zijn uiterste best om de leden elk jaar weer een leuk, gezellig en mooi tennisjaar te bezorgen. Hieronder is een overzicht van onze activiteiten en evenementen te zien.

Wilt u zelf een evenement organiseren? Neem dan contact met ons op.

Wilt u zelf een evenement organiseren? Neem dan contact met ons op.

Toernooien/Activiteiten

Paasklaverjasavond 08-04-2022

Op vrijdag 8 april is er een paasklaverjasavond en voor de liefhebbers jokeren in ons clubhuis aan de Daltonlaan.
De inloop is vanaf 19:00. John, Peter, Rinus en Bianca zorgen voor de organisatie en mooie prijzen.
Opgeven via de mail bij Peter Broos of Bianca van der Linden. Aanmelden graag voor 28 maart en de kosten zijn € 7,50 per persoon.

Eind-competitie-barbecue 28-05-2022

Op zaterdag 28 mei sluiten we de voorjaarscompetitie af met een grootse einde-competitie-barbecue.
Namens de competitieteams van de zaterdag pakken Evelyn en Marloes hiervoor het initiatief.
Hou de mailbox in de gaten.

Competities

Voorjaarscompetitie

  • Start voorjaarscompetitie voor de HD 50+ op donderdagochtend (week 14).
  • Start voorjaarscompetitie voor de HD 17+ op vrijdagavond (week 14).
  • Start voorjaarscompetitie voor de HD 17+ en GD 17+ teams van zaterdag (week 14). (Einde competitie week 23, zaterdag 12 juni).

Najaarscompetitie

De Najaarscompetitie start begin september en loopt tot eind oktober. De Najaarscompetitie wordt steeds populairder, want er worden steeds meer teams ingeschreven. Ook deze competitie telt zeven speeldagen.